S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

KONTAKTY

FAJKA s.r.o
A.Hlinku 1452/3
022 01 Čadca, Slovakia
tel: 0948 444 858
info@fajkashop.sk
IČO: 44349556

TOVAR V AKCII

naša cena 25,99 EUR
skladom
naša cena 13,60 EUR
skladom
naša cena 14,40 EUR
skladom

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 3,00 EUR
skladom
naša cena 9,50 EUR
skladom
naša cena 25,99 EUR
skladom

» Ochrana osobných údajov
Úvodné informácie

Ochrana osobných údajov

 

je v spoločnosti Fajka s.r.o., IČO: 44349556, so sídlom 022 01 Čadca, A. Hlinku 1452/3 (ďalej len „prevádzkovateľ“) zabezpečená v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej aj len „Nariadenie“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej aj len „Zákon“).
 

Práva dotknutých osôb

Dotknutá osoba má, bez ohľadu na právny základ spracúvania osobných údajov, právo na prístup k osobným údajom, právo na ich opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania a právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, alebo právo podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

 

 

Informačná povinnosť voči dotknutým osobám

 

Zásady spravodlivého a transparentného spracúvania osobných údajov si vyžadujú, aby dotknutá osoba bola informovaná o existencii spracovateľskej operácie a jej účeloch.

Informácie súvisiace so spracúvaním osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby prevádzkovateľ dotknutej osobe poskytuje v čase získavania osobných údajov od dotknutej osoby, alebo ak sa osobné údaje získali z iného zdroja, v primeranej lehote po získaní osobných údajov v súlade s Nariadením a Zákonom.

 

 

Agenda dotknutých osôb

Reklamácie

Registratúra

Účtovná a daňová evidencia

Kamerový systém

Uzatvorenie zmluvy

Kontaktný formulár

Sporová agenda

Cookies

MTdjY