S cieľom uľahčiť užívateľom používať naše webové stránky využívame cookies. Používaním našich stránok súhlasíte s ukladaním súborov cookie na vašom počítači / zariadení. Nastavenia cookies môžete zmeniť v nastavení vášho prehliadača.

KONTAKTY

FAJKA s.r.o
A.Hlinku 1452/3
022 01 Čadca, Slovakia
tel: 0948 444 858
info@fajkashop.sk
IČO: 44349556

TOVAR V AKCII

naša cena 13,40 EUR
skladom
naša cena 25,00 EUR
skladom
naša cena 21,40 EUR
skladom

NAJPREDÁVANEJŠÍ

naša cena 12,00 EUR
skladom
naša cena 9,50 EUR
skladom

» Ochrana osobných údajov
Úvodné informácie

Ochrana osobných údajov

 

je v spoločnosti Fajka s.r.o., IČO: 44349556, so sídlom 022 01 Čadca, A. Hlinku 1452/3 (ďalej len „prevádzkovateľ“) zabezpečená v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov) (ďalej aj len „Nariadenie“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej aj len „Zákon“).
 

Práva dotknutých osôb

Dotknutá osoba má, bez ohľadu na právny základ spracúvania osobných údajov, právo na prístup k osobným údajom, právo na ich opravu, vymazanie, obmedzenie spracúvania a právo podať sťažnosť dozornému orgánu, ktorým je Úrad na ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, alebo právo podať návrh na začatie konania o ochrane osobných údajov.

 

 

Informačná povinnosť voči dotknutým osobám

 

Zásady spravodlivého a transparentného spracúvania osobných údajov si vyžadujú, aby dotknutá osoba bola informovaná o existencii spracovateľskej operácie a jej účeloch.

Informácie súvisiace so spracúvaním osobných údajov týkajúcich sa dotknutej osoby prevádzkovateľ dotknutej osobe poskytuje v čase získavania osobných údajov od dotknutej osoby, alebo ak sa osobné údaje získali z iného zdroja, v primeranej lehote po získaní osobných údajov v súlade s Nariadením a Zákonom.

 

 

Agenda dotknutých osôb

Reklamácie

Registratúra

Účtovná a daňová evidencia

Kamerový systém

Uzatvorenie zmluvy

Kontaktný formulár

Sporová agenda

Cookies

MTg4N